Maatwerk Houten Kozijnen

Kozijnen uit eigen productie

Bij Kozijnhandel Nederland verkopen wij voornamelijk hardhouten kozijnen uit onze grote voorraad, maar wanneer u gewenste kozijn of maatvoering er niet tussen staat, kunnen wij uiteraard ook een maatwerk aanvraag voor u behandelen. Op deze manier kunnen wij u nog meer naar tevredenheid helpen.

Wij beschikken over een eigen productie en kunnen vrijwel elk kozijn voor u maken. Op deze pagina vindt u het aanvraagformulier om uw verzoek in te dienen.

Levertijd houten kozijnen

Wij streven er altijd naar om een zo snel mogelijke levertijd te realiseren, echter kan dit enorm verschillen per aanvraag, stuur ons gerust uw aanvraag met tekeningen en wij zullen zo snel mogelijk bij u terug komen met zowel een prijs als een levertijd. Heeft u uw kozijnen zeer snel nodig? Kijk dan in onze voorraad aan schuifpuien, tuindeuren en meer, al onze voorraad producten kunnen wij morgen al bij u thuis leveren!

Direct prijs aanvragen

Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk ik behandeling! Mocht u problemen ondervinden met het invullen van het aanvraagformulier kunt u ons altijd een e-mail sturen op info@kozijnhandelnederland.nl of ons bellen op 06 1094 7547.

    Offerte aanvragen

    Snel kozijnen nodig? Bekijk onze voorraad kozijnen